OB III csapatunk eredményei 2022 

KATE OB III csapat meccs eredményei letölthetőek itt..

Befejeződött az OBIII sorozat. Hat fordulót követően 4 győzelemmel és 2 vereséggel hármas holtverseny alakult ki az F csoport 2. helyén. Az egymás elleni eredmények és a megnyert szettek száma alapján mi jöttünk ki ebből a legrosszabbul, így végül a 4.-ek lettünk.

Történt, hogy az 5. fordulóban 5:4-re vertük az Orosházát. Nagy örömünkre Bíró Marci felépült kéztöréséből, vállalta a játékot és nagyon simán nyet az egyes pályán (6:2,6:1), ahogy a kettesen Czingráber Márk (6:0,6:1) és a hármason Tóth Dani is (6:1,6:1). Sajnos a hátsó pályákat buktuk, így 3:3-mal fordultunk az egyeseket követően, a 3 párosból elég volt kettőt nyerni a végső győzelemhez. Nagyon izgalmasan alakult a végjáték. Egy-egy mérkőzést nyerve 4:4-gyel álltunk, a 3. páros döntött. Márk, Vasas Lacival küzdött, és meccs tiebreak-ben nyertek 7:6, 5:7, 12:10-re. Jól taktikáztunk.

A 6. befejező fordulóban a Kiskőrössel játszottunk, és sajnos a párosokat eltaktikázva alulmaradtunk.

Az egyeseket követően megint 3:3-mal fordultunk, miután Márk ismét simán nyert (6:1,6:2), és az alsó pályák is hozták a "kötelezőt". Szabó Krisztián 7:5,6:2-re, míg Gyetvai Ádám talán a sorozat legtetszetősebb játékával 7:6,6:3-ra nyert. Párosban erősen állt fel a Kiskőrös, hoztak két friss embert is magukkal, ami meglátszott az eredményeken is. Mindhárom mérkőzést elveszítettük, így 3:6-ra kaptunk ki.

Nagy köszönet a csapat tagjainak, akik profi hozzáállással, tudásuk maximumát adták.

Jövőre, ugyanitt, OBIII!!

Nagy örömmel vettük az MTSZ jelzését, miszerint megrendezésre kerül idén is az országos csapatverseny sorozat, igaz egy fordulóra maradt idő. Hat csoportba sorsolták össze a csapatokat. Mi az F-be kerültünk, a monori, békéscsabai, gyulai, orosházi, kiskőrösi és a nagykőrösi csapattal mérkőzünk meg az OBII-be való feljutásért. Hat egyéni és három páros mérkőzést kell lejátszani egy fordulóban, a magyar ranglistán elfoglalt helyezéseknek megfelelő párosítással.

Kicsit rozsdásan és néhány sajnálatos sérülés miatt hiányosan kezdtük meg az OBIII-as sorozatot. Első számú játékosunk, Bíró Marci kéztörésből lábadozik, remélhetőleg a sorozat második felére már hadra fogható lesz, de nagy örömünkre új igazolásokkal tudtunk erősíteni. Beszállt a csapatba az idén veretlen Extra Ligás Szabó Krisztián, és a haza igazolt Csuthi Béci, visszatért a csapathoz Gyetvai Ádám és Mátis Peti is kipróbálja megát a csapatbajnokságban

TC Monor - KATE 7:2

Két nagyon erős, korábbi korosztályos TOP játékossal állt fel a monori csapat. Marci távollétében Czingráber Márk volt az egyes játékosunk, aki kis szerencsével akár nyerhetett is volna egyikük ellen. Mindkét szettben vezetett Paripás Dávid ellen, de a vége 4.6, 4:6 lett.

Sajnos az egyesek mérkőzések közül csak Vasas Laci tudott nyerni, gigászi csatában meccs tiebreak-ben verte ellenfelét, 4:6, 6:3, 10:6-ra.

Az 1:5-ös fordulást követően a tisztás helytállás volt a cél, ennek megfelelően próbáltuk összeállítani a párokat. A Czingráber család Zoli és Márk, nem bírt az ellenfél üdvöskéivel, akik párosban is összeálltak.

Székely Szabit összetettük ifjú tehetségünkkel Csuthi Bécivel. Szoros mérkőzésen, 3. szett rövidítésben kaptak csak ki 6:4, 2:6, 3:10-re.

És jött a meccs tiebreak királyunk Vasas Laci Gyetvai Ádámmal és újra csak hosszabbításban nyertek, 7:6, 2:6, 10:6-ra.

KATE - Viharsarok Tenisz Alapítvány (Békéscsaba) 5-4

Erősen megfiatalított csapattal érkeztek a békéscsabaiak. Négy játékosuk is 20 év alatti volt. MI is erősítettünk és újoncot avattunk Szabó Krisztián személyében.

Jól kezdtük a fordulót, sima győzelem az egyes pályán, a már megszokott eredménnyel nyert Czingráber Zoli 6:0, 6:0. A második pályán ismét hatalmas meccset vívott a család másik tagja Márk, akinek megremegett a keze a hosszú tiebreak-ben így kikapott 6:3, 5:7, 6:10-re. A négyesen viszont megint jött rövidítés királyunk Vasas Laci, aki visszavágott Márkért, és ismét hosszabbításban nyerte az egyesét 6:4,2:6,10:6 arányban, majd az ötös pályán újoncunk Krisztián, sima két szettben verte közel 30 évvel fiatalabb ellenfelét. Tóth Dani és Gyetvai Ádám is bukta a saját szinglijét, így 3-3-mal fordultunk. Tudva, hogy a végső győzelmet az fogja kivívni a fordulóban, aki a három párosból kettőt be tud húzni, nagy taktikai egyeztetés kezdődött a csapatokon belül a párosok összeállításáról.

Végül a mi stratégiánk jött be, vagyis az ellenfél legerősebb párosa ellen egy gyengébb párost küldtünk pályára, mivel mi a fordulót a kettes és a hármas párral szerettük volna megnyerni. Itt két sima két szettes győzelmet aratott a Czingráber család és a Szabó Krisztián-Gyetvai Ádám duó. Yesss!

MozGo SE - KATE 3-6

Kis rossz érzéssel ("...egy vérből valók vagyunk!"), de annál nagyobb elszántsággal mentünk fel a pályára a nagykőrösi csapat ellen, akiket tulajdonképpen KATE2-nek is nevezhetnénk. A baráti hangulat megmaradt a pályán is, és örülve egymás pontjainak, jó hangulatú fordulót játszottunk egymás ellen.

Az első három pályánk megalapozta a jó kezdést. A Czingráber család és Tóth Dani is hozta az egyesét, Zoli Várda Viktort verte 6:1,6:2-re, Márk Lovász Attilát 6:4,6:1-re, Dani pedig dr. Mocsai Zolit döntő rövidítésben 6:2,4:6,10:3-ra. És jött újra ötös pályán a rövidítés király, és mindenki meglepetésére most, sima két szettben nyert Kalocsa Zotya ellen 6:1, 6:4-re. Így 4:2-es vezetéssel fordultunk a párosokra, melyből elég volt egyet nyerni a forduló behúzásáért.

Sikerült egyből két párost is nyernünk, Zoli és Márk sima két szettben hozta az elvártat Lovász Attila ás Kalocsa Zoli ellen 6:4,6:2-vel. Hétközi Extra Ligás bravúrjuk után ismét villant az ATU ász párja, Dani és a trikós tiebreak király Vasas Lackó, hogyan másképp, mint meccs tiebreak-ben győzött a Csípő Kristóf, dr. Mocsai Zoli páros ellen. Szép volt fiúk!

KATE - Gyula TSZSK 09.19.

KATE - Orosházi VTK 09.26.

KATE - Kiskőrösi TK 09.27.

 Kecskemét OB III csapat

Kecskemét OB III csapat tagok

        1.    Balogh Csaba kapitány

        2.    Bíró Marcell 

        3.    Czingráber Zoltán 

        4.    Czingráber Márk

        5.    Lovas Szilárd 

        6.    Székely Szabolcs 

        7.     Szentgyörgyi László 

       8.    Szentkirályi Csaba 

       9.   Tánczos Zoltán 

       10.  Tóth Dániel 

       11.   Vasas László       

Kecskemét OB III eredmények 2019

OB III versenynaptár

2019.06.05. Kecskemét-Kiskunfélegyháza 9:0

2019.05. 25 .....Szombaton 6:3 ide a Szeghalom ellen. Nyertünk!  

Sziasztok!

Felemás hétvégét zártunk.

Szombaton nagy küzdelemben, az egyéniket követő 2:4-es állásról fordítottunk, és jó taktikával, mindhárom páros behúzásával nyertünk a gyulaiak ellen. A szerencse itt sem segített minket, 3 egyes meccs tiebreak-ből 3-at buktunk. Dani 11-13-ra.

Párosban valamit visszaadott a sors, 11-9-re mi is tudtunk nyerni egy döntő szettet.

Vasárnap a hajnali esőzést követően csúszással kezdtük el a fordulót a szegedi csapat ellen.

A kitűnő ellenfél ellen kicsit enerváltan játszottunk, az időjárás is minket zavart meg jobban ( vagy szél volt), így a vége sajnos sima vereség lett.

A krónikához tartozik, hogy a Czingráber család mindössze 1 game-t engedett ellenfeleiknek szingliben, ők hozták a 2 győzelmet. Fortuna ezúttal sem mellettünk állt. 3 meccs tiebreakből 2-t buktunk, Marci egyéniben hatalmas küzdelemben 9-11-re maradt alul. 

2019.05.04.

Sziasztok!

Csatolom a tegnapi forduló eredményeit.

Amit mindenképp kiemelnék:

- az egyeseket követően már 5:1-re vezettünk,

- a két ifi játékosunk is hozta a saját mérkőzését, Marci simán, Márkó nagy küzdelemben,

- nagyot harcolt és nyert a rangidősünk is, Szentgyörgyi Laci,

- Zeze is egy laza győzelemmel mutatkozott be,

- Zoli hozta a tőle megszokott biciklit,

- Csabi pedig egy nagyon jó játékostól (ranglista 168.) kapott ki nagy csatában,

- a párosokra maradt a formalitás, a két fiatal ezt is behúzta két szettben.

A vége 7:2 ide.

A vasárnapi Kiskunfélegyháza elleni fordulót az eső miatt elhalasztottuk, az újra játszás pontos időpontja még nincs meg.

Üdv

Csaba

Szeghalmon voltunk tegnap, a Pünkösd szombatról elhalasztott fordulót játszottuk le.
Az egyeseket követően 4:2-vel fordultunk, Lacik, Csabák hozták a mérkőzéseiket.
A párosokra viszont ismét kifogyott a szusz. 4:4-nél egy reményünk maradt a győzelemre, Zeze és SzentCsabi küzdött a legjobb szeghalmi pár ellen.
Az első szettet behúzták, és a második...